Indvielse af Nørre Alslev Bevægelsespark

Datoen er sat – lørdag den 5. oktober kl. 11.00-12.30.

Det bliver en festdag for hele området omkring Nørre Alslev, hvor vi fejrer, at det har være muligt at etablere et fantastisk område, hvor bevægelse i form af både leg og træning er mulig.

Indvielsen markerer, at hegnet bliver taget ned og at området er klar til at tage i brug. Den officielle åbning er med taler fra LUNA og en repræsentant fra Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Guldborgsund Kommune, som også vil ”klippe snoren”.

Som en del af den officielle åbning kommer der instruktører, som vil guide i brugen af redskaberne – tag træningstøjet på og bliv klædt på til at benytte området på egen hånd.

Der har været et fantastisk visionært samarbejde mellem Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter (NAIK), Nørre Alslev Svømmehal og Nørre Alslev Skole, der har ført til etableringen af foreningen LUNA i 2018 og at 1. halvdel af fase 1 nu kan indvies.

LUNA er fortsat i gang med at samle midler til e-læring området, og arbejder for at det bliver etableret i løbet af 2020. Det er fortsat muligt at støtte, folkeaktier kan købes her hjemmesiden samt til indvielsen.

Etableringen har været mulig på baggrund af stor støtte til projektet fra både privatpersoner (herunder salg af folkeaktier), Nørre Alslev Gymnastikforening (NAG), Nordfalsters Sportsklub (NSK), Lions og Helenerne, DGI/DIF’s foreningspulje, Lokale og Anlægsfonden, LAG-midler, Guldborgsund Kommune, Strakspuljen, Bosætningspuljen, MSE, Lollands Bank Nørre Alslev, Melitek, KOMPAN, P.W. Wulff Stubbekøbing, Jan Larsen

Foreningen LUNA håber, at mange vil lægge vejen forbi lørdag den 5. oktober kl. 11.00 og være med til at fejre at Bevægelsesparken nu klar til brug.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *