LUNA’s Bestyrelse

Foreningen for Liv og Udvikling i Nørre Alslev (LUNA) lagde meget arbejde i at skabe din bevægelsespark, ideen med den var at den skulle skabe sammenhæng mellem de forskellige bygninger, foreninger omkring Nørre Alslev skole, idrætshal og svømmehal. Det er til fulde opfyldt på i fase 1, det er dejligt at se et område der virkelig benyttes og opfylder formålet til stor tilfredshed for alle brugere.

Flemming Ulka

Flemming Ulka

Formand

Flemming Ulka 58 År nuværende formand for LUNA, Jeg var med til at starte det hele op.

Gift på 22 år med Rikke har 2 Teenagepiger der begge bor hjemme
Har altid boet udenfor bygrænsen af Nørre Alslev, men er meget optaget af hvad der er godt for vores område.

Har været med i Rotary siden 2015 også for at involvere mig i lokalområdet.

Driver min egen virksomhed med salg af fodtøj i alle afskygninger samt arbejdsrelateret tøj. Vi optimerer området således at de områder vi ikke anvender selv forsøger vi at udleje til andre virksomheder med godt resultat.

Bo Daugaard

Bo Daugaard

Næstformand

Jeg er tilflytter i 2000 fra Vallensbæk og er gift med Pernille som er fra Nordfalster.

Jeg har en dreng på 20 år som går i gymnasiet i Nykøbing F. Og en datter på 24 som læser til veterinærsygeplejerske i Thisted.

Jeg spiller en del fodbold på flere hold i Nørre Alslev Boldklub hvor jeg også er holdleder for Veteran holdet.

Jeg har altid haft en vis mængde gåpåmod når det gælder etablering af nye projekter og frivilligt arbejde i foreningslivet og går mange gange forrest når nye ideer skal blomstre i de nærområder jeg har interesse for.
Interesserer mig for min have og ture i det fri, min hobby med drone flyvning samt gadeidræt, især skateboarding.

Kirsten Olsen

Kirsten Olsen

Sekretær og Bestyrelsesmedlem

Studiesekretær på Professionshøjskolen Absalon og medarbejderrepræsentant i bestyrelsen. Instruktør i den lokale gymnastikforening NAG, mor til 2 voksne piger

Nick Lyng

Nick Lyng

Bestyrelsesmedlem

Jeg arbejder til dagligt med Risk Management og har været engageret i både politik såvel som en række bestyrelser. Jeg er fraskilt og bor sammen med min søn, der går på Nørre Alslev Skole. Idræt er vigtigt for mig, hvorfor jeg også er engageret og interesseret i at fremme idrætten og dens muligheder lokalt.

Thomas Huge

Thomas Huge

Bestyrelsesmedlem

Selvstændig fødevareproducent , (220 ha, 6.000 slagtegrise)

Benjamin Robin Jacobsen

Benjamin Robin Jacobsen

Bestyrelsesmedlem
Martin Hartmann Bornebusch

Martin Hartmann Bornebusch

IT

Bor sammen med min hustru Ditte og vores to dejlige unger. Vi er tilflyttere til kommunen i 2015. Jeg elsker nørderi, friluftslig og fordybelse.

Arbejder som fullstack udvikler på TV2 ØST hvor jeg dagligt driver vores samlede web-teknologier og løsninger.

Martin Håkonsson

Martin Håkonsson

Kasser

Jeg er 40 år, gift og har to fantastiske prinsesser. Jeg har lavet foreningsarbejde (Bestyrelsespost) siden jeg var 15 år. Jeg er pt. kasserer i Luna, og formand for Fritidsammenslutningen i Sakskøbing (Det gamle sportsråd i Sakskøbing Kommune). Jeg tidligere har siddet i GSIR (Guldborgsund Sports og Idrætsåd) og andre foreninger.

Jeg er uddannelsen og har arbejdet i revisionsbranchen i 17 år, men arbejder dags dato som Økonomikonsulent på Socialområdert i Guldborgsund Kommune. I min fritid underviser jeg Power Springpiger i NAG.

Louise Trasborg Harder

Louise Trasborg Harder

Suppleant
Bjarne Wulff

Bjarne Wulff

Suppleant

Vores mål er skabe flere attraktive opholds- og bevægelses områder for alle aldersgrupper på Nordfalster.

Lyder det spændende og vil du være med til at have indflydelse på projekterne så kontakt os gerne. Her på siden vil der løbende blive informeret om projekterne.

Planlægning og etablering
Den første fase af bevægelsesparken kom i stand ved at flere foreninger og kommunen har givet store bidrag.  I næste fase er det lige så vigtigt at vi kan stå sammen om at støtte et større projekt med både finansiering og planlægning således at vi kan holde momentum på det drive der er lige nu. Der er flere aktører med ind over det næste projekt og eftersom planlægningsfasen stadig er i gang er det for tidligt at sige, hvornår fase 2 af bevægelsesparken er en realitet.

Hjælpende hænder

Går du med et lille ønske om at gøre noget for andre men ikke ønsker at være en del af bestyrelsen så har vi også helt sikkert plads til dig. Du kunne jo være lige den Fundraiser vi står og mangler for lige at få de sidste penge hjem eller eminent god til markedsføring/kommunikation. Så spring ud i det vi respekterer til fulde hvis ikke du ønsker at være en del af bestyrelsen