Pumptrack

 

Vi i LUNA´s bestyrelse drømmer om at gøre noget anderledes for vores unge mennesker i byen. Det handler om gadeidræt, for gadeidræt kan noget helt specielt for de unge mennesker som ikke føler sig som en del at en sport i de andre foreninger. Holdsport er bare ikke noget som alle syntes er det bedste. Man er måske ikke god til fodbold eller håndbold og så kan man let føle sig udenfor fællesskabet i klubberne.

Gadeidræt kan netop det at samle unge mennesker om fælles interesser inden for Streetbasket, Skateboarding, Gadedans, Parkour og mange andre former for gadeidræt.

Vi liv skabe lige netop det miljø her i Nørre Alslev. Vi vil sørge for at der er muligheder for at man kan bygge venskaber og fællesskaber på tværs af forskellige gadeidræts miljøer.

Vi vil gerne starte et sted og det er med at bygge en PumpTrack som man ikke ser særligt mange steder i Danmark. Men i udlandet er de lavet med kæmpe succes blandt alle børn, unge, voksne og ældre, med en fælles passion for fællesskabet og gadeidrætten.

En PumpTrack kan bruges af alt der kan rulle. Skateboard, Mountinbike, BMX, gåcykle, rulleskøjter, løbehjul med mere.

Ideen om dette projekt er blevet taget enormt godt imod på Nørre Alslev skole, så vi krydser fingre for at Guldborgsund kommune vil tage det med i deres budget for 2024.