STØT LUNA MED ET MEDLEMSSKAB

LUNA arbejder i øjeblikket for en udvidelse og dermed et nyt bevægelsespark område, en hundepark, en PumpTrack samt flere andre aktiviteter.

Støt vores arbejde som privat med mindst kr. 100,- kr. pr. år og hjælp os med at gøre Nørre Alslev og området attraktivt for endnu flere.
Som et nyt tiltag kan man også som erhverv støtte med et erhvervs medlemskab et erhvervs medlemskab sikrer et godt tilhørsforhold til området og viser at du gerne vil hjælpe.

Der findes 2 former for erhvervs medlemskab et der koster 500 DKK om året hvor du støtter op om vores arbejde. og et der koster 1000 DKK om året på det vil vi gerne promovere dig på vores side med logo etc.

Bliv medlem nu – klik her!

Medlemskabet er uforpligtende og medlemmer kan enten være aktive eller passive. Prisen for medlemskabet er 100,00 kr. pr. år. for private 500 eller 1000 kr pr år for erhverv der må gerne støttes med større beløb. Medlemsskabet er ikke bindende og du kan frit vælge at fortsætte eller stoppe medlemskabet efter et år.


Foreningens arbejde

Hvis du vil vide mere om foreningens arbejde kan du kontakte:
Flemming Ulka
Formand for foreningen
Tlf. +45 20 31 78 53

Klik her for at se foreningens vedtægter


Foreningens behandling af persondata
Foreningen LUNA er underlagt reglerne om beskyttelse af persondata. Ved indmeldelsen i foreningen LUNA accepterer du samtidig foreningens privatlivspolitik.