Bevægelsesparken i Nørre Alslev

Foreningen for Liv og Udvikling i Nørre Alslev (LUNA) lagde meget arbejde i at skabe din bevægelsespark, ideen med den var at den skulle skabe sammenhæng mellem de forskellige bygninger, foreninger omkring Nørre Alslev skole, idrætshal og svømmehal. Det er til fulde opfyldt på i fase 1, det er dejligt at se et område der virkelig benyttes og opfylder formålet til stor tilfredshed for alle brugere.

Vores mål er skabe flere attraktive opholds- og bevægelses områder for alle aldersgrupper på Nordfalster.

Lyder det spændende og vil du være med til at have indflydelse på projekterne så kontakt os gerne. Her på siden vil der løbende blive informeret om projekterne.

Planlægning og etablering
Den første fase af bevægelsesparken kom i stand ved at flere foreninger og kommunen har givet store bidrag.  I næste fase er det lige så vigtigt at vi kan stå sammen om at støtte et større projekt med både finansiering og planlægning således at vi kan holde momentum på det drive der er lige nu. Der er flere aktører med ind over det næste projekt og eftersom planlægningsfasen stadig er i gang er det for tidligt at sige, hvornår fase 2 af bevægelsesparken er en realitet.

Hjælpende hænder

Går du med et lille ønske om at gøre noget for andre men ikke ønsker at være en del af bestyrelsen så har vi også helt sikkert plads til dig. Du kunne jo være lige den Fundraiser vi står og mangler for lige at få de sidste penge hjem eller eminent god til markedsføring/kommunikation. Så spring ud i det vi respekterer til fulde hvis ikke du ønsker at være en del af bestyrelsen